Przejdź do treści

Ustawienia plików cookie

Prosimy wybrać, na które rodzaje plików cookie Państwo zezwalają. Wybór można zmienić w dowolnym momencie w Ustawieniach plików cookie na dole każdej strony. Polityka prywatności

Niezbędne

Zawsze włączone

Potrzebne do logowania, zachowania koszyka i zapamiętania wyborów. Są zawsze włączone.

Jakie pliki cookie?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: sesja i pozostanie zalogowanym
  • weboke_basket: koszyk
  • wkBtwIncl: wyświetlanie cen z VAT lub bez VAT
  • wok_cookies: wybór dotyczący plików cookie, 12 miesięcy

Mierzą, która reklama prowadzi do odwiedzin lub zamówienia, abyśmy nie płacili za reklamy, które nic nie dają.

Jakie pliki cookie?
  • Google Ads przez Google Tag Manager (_gcl_au, _gcl_aw), do 90 dni
  • OpenAI Ads, reklamy w ChatGPT
  • wok_aff: przez którego partnera trafili Państwo do nas (program partnerski), 60 dni

4,6

Kraj i język

Każdy kraj ma własną stronę z cenami i stawką VAT tego kraju.

Wyświetl

Czyszczenie skrzynki pocztowej w DirectAdmin w celu zwolnienia miejsca

Gdy przestrzeń dyskowa pakietu hostingowego lub Email Only jest zapełniona, zawsze można łatwo dodać dodatkową przestrzeń dyskową, kliknij tutaj, aby zobaczyć instrukcję.

Jeśli zamiast dokupować przestrzeń wolą Państwo zwolnić miejsce w istniejących skrzynkach pocztowych, można to łatwo zrobić w DirectAdmin. W tym artykule wyjaśniamy, jak to zrobić.

Krok 1: Przejdź do Moje produkty i kliknij przycisk 'DirectAdmin'.

Krok 2: Kliknij 'Konta e-mail'

Krok 3: Zaznacz skrzynki, które mają zostać wyczyszczone, i kliknij 'Wyczyść'.

Krok 4: W polu 'Folder' wybierz folder do wyczyszczenia. Do wyboru są 3 opcje:
Inbox: czyści wiadomości z folderu odebranych
Imap folders: czyści wiadomości ze wszystkich folderów
Spam:
czyści wyłącznie wiadomości z folderu spamu

W polu 'Okres' wybiera się, z jakiego okresu wiadomości mają zostać usunięte. W przykładzie ze zrzutu ekranu usuwamy wszystkie wiadomości w folderze odebranych, które są starsze niż 365 dni.

Po dokonaniu wyboru kliknij 'Wyczyść'. Należy pamiętać, że wiadomości zostaną usunięte.
Dlatego zawsze zalecamy zachowanie co najmniej jednej kopii lokalnej.

Czy ten artykuł był pomocny?

← Powrót do Poczta e-mail

Chwileczkę…

Konfiguracja domen

Dla każdej domeny można ustawić serwery nazw, powiązanie z hostingiem oraz to, kto zostanie właścicielem.

Wczytywanie domen…